Fondue de poireaux, moules et coques
TM6 TM5

Fondue de poireaux, moules et coques

4.5 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g de beurre
  • 700 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • tranches de pain, pour accompagner

Voeding
per 1 portion
Calorieën
978.5 kJ / 232.8 kcal
Eiwitten
18.3 g
Koolhydraten
9.3 g
Vetten
11 g
Verzadigd vet
5.8 g
Vezels
4 g
Natrium
598.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten