![Fondue de poireaux, moules et coques Fondue de poireaux, moules et coques](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50049d55-9619-47da-b8a3-79df1f6f42b0/Derivates/dfa2cb82-1eb1-4604-be9c-854aabd4c081.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- tranches de pain, pour accompagner
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.5 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 598.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce dieppoise
35min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Raie aux câpres
45min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Sauce Messine
10min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min