Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons d'1 cm
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- tranches de pain, pour accompagner
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.5 kJ / 232.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 598.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard aux framboises
40 min
Calamars sous-vide
4h 15 min
Cailles farcies au foie gras
55 Min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1j
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1j 25 menit
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2h 45 min
Petit flan de la mer en cocotte
40 min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1j 25 menit
Sauce madère
35 Min