Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 180 g de viande de veau hachée
- 80 g de pomme, épluchée et détaillée en dés
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 œuf
- 50 g de fruits secs variés, type noisettes, raisins secs et canneberges...
- 1 pintade (1300 g env.)
- 10 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2052.3 kJ / 490.5 kcal
- Eiwitten
- 57.9 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 263.3 mg
Alternatieve recepten
Soufflé normand
45min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Gratin de poisson et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50min
Chapon rôti aux, châtaignes, carottes, pommes de terre et blettes
10h
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 Std. 25 Min
Filet de dorade grise à la normande
1 Std.
Raie aux câpres
45min