Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile
- 6 cailles
- 5 carottes
- 1 oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon (10 g)
- 20 g de cognac
- 2 pincées de sel, et ½ c. à café
- 2 pincées de poivre moulu
-
100
g d'huile de noix
of 100 g d'huile végétale - 1 - 2 oranges non traitées, zeste et jus
- 15 g d'échalotes
- 10 g de moutarde forte
- ½ c. à café de curry en poudre
- 10 g de vinaigre de fruit, type pomme ou pêche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1989.7 kJ / 475.6 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 385 mg
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles, curry et gingembre
1 godz. 30 min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
1 godz. 20 min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 10 min
Couscous au saumon
55 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 godz. 45 min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Brandade de merlan à la moutarde
1h 15min
Osso-buco et boulgour
1h 5min