![Caille, sauce à l'orange et carotte Caille, sauce à l'orange et carotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75404c9fa3a518c1d6a6978b99a64a76/Derivates/ba4a1eef8322f51a8b7f2cbaa210453a6ee3d35f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile
- 6 cailles
- 5 carottes
- 1 oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon (10 g)
- 20 g de cognac
- 2 pincées de sel, et ½ c. à café
- 2 pincées de poivre moulu
-
100
g d'huile de noix
of 100 g d'huile végétale - 1 - 2 oranges non traitées, zeste et jus
- 15 g d'échalotes
- 10 g de moutarde forte
- ½ c. à café de curry en poudre
- 10 g de vinaigre de fruit, type pomme ou pêche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1989.7 kJ / 475.6 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 385 mg
Alternatieve recepten
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
1ч. 20 мин.
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Blanquette de veau
1 godz.
Pêches à la vapeur
25min
Fondant au chocolat et piment d'Espelette
40 мин.
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1ч. 45 мин.
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2ч. 20 мин.
Goulasch de veau, pommes de terre et pommes
1h 25min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1ч. 20 мин.
Rouelle de veau aux carottes
50 мин.
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 godz. 10 min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20 Min