Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile
- 6 cailles
- 5 carottes
- 1 oignon, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon (10 g)
- 20 g de cognac
- 2 pincées de sel, et ½ c. à café
- 2 pincées de poivre moulu
-
100
g d'huile de noix
of 100 g d'huile végétale - 1 - 2 oranges non traitées, zeste et jus
- 15 g d'échalotes
- 10 g de moutarde forte
- ½ c. à café de curry en poudre
- 10 g de vinaigre de fruit, type pomme ou pêche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1989.7 kJ / 475.6 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 385 mg
Alternatieve recepten
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Côtes de veau à la provençale
30min
Rôti de porc aux poires
1h 35min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Travers de porc sauce au café
40 min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Lotte à la diepoise
40 min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 Std. 5 Min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1 Std. 5 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min