![Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31add050-b96a-4d20-9adc-415bc2a24840/Derivates/0599602b-1fff-4ce0-96d8-559c938ec4c9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 - 180 g de radis roses, avec les fanes
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 120 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 g d'agar-agar
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 50 g de yaourt à la grecque
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 610 mg
Alternatieve recepten
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20 min.
Roulé de saumon au houmous
40 Min
Coulant citron-curry
3h
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 Min
Tartare de daurade à la vanille
1 Std. 10 Min