![Verrine à l'abricot Verrine à l'abricot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53b1b2dd-6f19-4014-a732-d1d62df15686/Derivates/7ae21d3c-bdd9-4476-8337-46004f42d6b6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
biscuits à la cuillère, coupés en deux
of 12 biscuits roses de Reims, coupés en deux - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
20
g de jus de citron
of 20 g de limoncello -
250
g d'abricots frais, dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
of 250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm) - 200 g de yaourt à la vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 704.7 kJ / 167.3 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 36.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu aux framboises
3 Std. 20 Min
Clafoutis pêche-framboise
50min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Clafoutis aux framboises
45 Min
Trifle poire, figue et noisette
1h 10min
Cuajada aux abricots
50min
Tarte sucrée du Berry
1 Std.
Salade rhubarbe-fraise et fromage blanc
50min
Mousse à la fraise
15 Min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 Min
Flan aux pommes
50min
Trifle aux fraises
15 Min