Verrine à l'abricot
TM6 TM5 TM31

Verrine à l'abricot

4.5 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 biscuits à la cuillère, coupés en deux
    of 12 biscuits roses de Reims, coupés en deux
  • 30 g de beurre, coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
    of 20 g de limoncello
  • 250 g d'abricots frais, dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
    of 250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 200 g de yaourt à la vanille

Voeding
per 1 portion
Calorieën
704.7 kJ / 167.3 kcal
Eiwitten
2.5 g
Koolhydraten
25.5 g
Vetten
5.7 g
Verzadigd vet
3.7 g
Vezels
0.8 g
Natrium
36.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten