Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
biscuits à la cuillère, coupés en deux
of 12 biscuits roses de Reims, coupés en deux - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
20
g de jus de citron
of 20 g de limoncello -
250
g d'abricots frais, dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
of 250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm) - 200 g de yaourt à la vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 704.7 kJ / 167.3 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 36.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Crumble aux prunes
40 Min
Tiramisu aux framboises
3h 20 min.
Financiers à la pêche
50min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 Std. 15 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Verrine à la pomme
30 min