Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à cannelés
- 30 g de noix décortiquées
- 350 g de lait
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de magret de canard fumé en tranches, dégraissé
- 100 g d'emmental, en morceaux
- 80 g de farine de blé
- 2 œufs
Le confit d'oignons
- 400 g d'oignons, coupés en quatre
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à café rase de sucre roux
- 10 g de vinaigre balsamique
- 4 c. à soupe de gelée de groseille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219.6 kJ / 530.5 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 225.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Blinis de concombre et mousse au comté
1 Std. 40 Min
Miniclafoutis de légumes
45 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40 min
Crackers de galette et mousse de crevettes
40 min
Nage de saint-jacques et gambas
1j
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Mini-financiers chèvre et miel
35 Min
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 godz. 5 min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 menit
Cannelés au jambon
13 godz.