Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 213.7 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 Min
Blinis de concombre et mousse au comté
1 Std. 40 Min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Velouté de moules au safran
40 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Cheesecake aux radis
3 godz. 35 min
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 Min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min