Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'eau
- 300 g de noix de pétoncle
- 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de bâtons de surimi
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421.7 kJ / 100.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 213.7 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1h 35 min
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1 godz. 20 min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 min
Beurre d'escargot
10 min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Minitartelettes aux œufs de lump
1 godz. 20 min
Bouchées aux saint-jacques
25 min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Sauce aux groseilles
15min