Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson des bigorneaux
25min
Beurre blanc
25min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1h 10min
Pressé de raie
14 Std.
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Marmite aux palourdes
1h 50min
La cuisson des langoustines
40min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Raie aux câpres
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min