Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2hod. 45min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Raie aux câpres
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
La cuisson des langoustines
40min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min