Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Cuisson des bigorneaux
25 min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Sauce béarnaise
20 min
Beurre blanc
25 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2j 30 menit
Beurre blanc
20 min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min
Raie aux câpres
45 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min