Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 318.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lieu vapeur, sauce au safran, tagliatelle de carottes et riz
1h
Filets de merlan, betteraves et petits oignons confits au miel
1h
Sauce beurre blanc
20min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Beurre blanc
20min
Beurre blanc
25min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Lotte au beurre rouge
40 min
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40 min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h