Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 318.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre blanc
25min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Sauce beurre blanc
20min
Lotte au beurre rouge
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Sauce beurre blanc
20min
Truite farcie au maroilles
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Beurre blanc
20min