Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 63.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce hollandaise
15min
Œuf poché sauce meurette
1h
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Sauce au poivre
25 min
Sauce hollandaise
15min
Sauce bordelaise
45min
Asperges sauce mousseline
1h
Sauce cocktail
10 min
Sauce marchand de vin
1h 15 min
Sauce madère
35 Min
Beurre d'escargot
10 min
Sauce gribiche
15min