Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Sauce mayonnaise
10min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Moules à la sauce chorizo
1 Std.
Marmite du pêcheur
50 Min
Moules à l'escabèche
24h
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Mouclade
1 Std.
Moules sauce Alfredo
45 Min
Moules au roquefort
40 Min