Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Moules à l'escabèche
24 Std.
Marmite du pêcheur
50min
Sauce au roquefort
20 λεπτ.
Sauce rouille
10min
Aïoli traditionnel
10min
Sauce armoricaine
1h
Rouille
10min
Beignets de crevettes
35 Min
Palourdes et amandes farcies
40 Min
Mouclade charentaise
40 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Moules au roquefort
40 Min