Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de fumet de poisson déshydraté
- 100 g d'eau
- 170 g de champagne
- 6 filets de turbot (150 g chacun env.)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à soupe de crème fraîche
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 377.7 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1 godz.
Pressé de raie
14h
Homard sauce newburg et purée de potiron
1u. 15min
Lotte au beurre rouge
40 min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min