Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de fumet de poisson déshydraté
- 100 g d'eau
- 170 g de champagne
- 6 filets de turbot (150 g chacun env.)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 c. à soupe de crème fraîche
- 5 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 377.7 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Bar au beurre de groseilles
55min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2sa 45 dk
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Pressé de raie
14h
Velouté de moules au safran
40 min
Poularde farcie
2 Std.
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min