![Bulots au court-bouillon Bulots au court-bouillon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A21A655E-C9D0-4D38-AC53-0ACF876FA1E0/Derivates/2d80d4a9-a4d5-4dac-9734-c3cb5ef615e1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harengs marinés, pommes à l'huile
12sa
Poireaux vinaigrette
35min
Moules à l'escabèche
24hod.
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Assiette de vanets
Geen beoordelingen
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Rognons de veau au xérès
25min
Salade de pâtes aux coques
45min
Mouclade
1h
Moules marinières
30min