![Sacristains aux olives et au romarin Sacristains aux olives et au romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4c29187f-0d4b-408e-ad54-efbaf61b1407/Derivates/3e943c3a-39d1-4178-9a8d-d61e75fc7132.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre, congelé en dés (2 cm)
- 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
-
150
g d'olives noires dénoyautées
of 150 g d'olives vertes dénoyautées - 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 171 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Briochettes aux pralines
3h 50min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Pissaladière classique
2h
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50 min
Petits pâtés de Pézenas
1h 30min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min
Gressins à la roquette et au parmesan
1h 35min
Navettes salées au thym
35 min
Biscuits au comté
1h
Tapenades variées
10min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1h 45min
Tapenade de Marseille
15 min