Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre, congelé en dés (2 cm)
- 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
-
150
g d'olives noires dénoyautées
of 150 g d'olives vertes dénoyautées - 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 171 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15 min
Cookies aux olives et au chèvre
30min
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Biscuits au comté
1h
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15 min
Pain hérisson au pesto de tomates
16 Std.
Paniers feuilletés olive-parmesan
40min
Pesto classique au basilic
10 min
Palmiers feuilletés au fromage
1h 45min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2 Std. 50 Min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1h 45min
Tapenades variées
10 min