![Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7bc44f3c-72ce-430d-87d4-2007fe9e4720/Derivates/535b63e6-3493-466c-bf5f-319b43f82c96.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les quenelles
- 350 g de filets de poisson blanc, type merlan, coupés en morceaux d'1 cm
- 260 g de lait
- 60 g de beurre, coupé en dés
- 180 g de farine
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
Le beurre blanc
- 70 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 90 g de vin blanc
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de beurre, coupé en dés d'1 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe bombées d'estragon frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce gribiche
15 Min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2hod. 45min
Terrine de campagne
25h 15min
Soufflé au sabre
1 Std.
Roulé de poisson
3 Std. 15 Min
Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings
1h 10min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min