Apparaten en Accessoires
Terrine aux restes de viande
Voorbereiding 10min
Totaal 13u. 15min
10 parts
Ingrediënten
-
500 g de restes de viande cuite
-
200 g de lardon
-
100 g d'oignon
-
100 g d'échalotes
-
6 brins de persil frais
-
2 branches de thym frais
-
50 g de cognac
-
8 g de sel
-
5 g de poivre moulu
-
1 œuf
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 part
Natrium
803 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
655.5 kJ /
156.2 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zéro gaspi - tout se transforme vol. II
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Marrons glacés
72u.
Sauce gribiche
15min
Beurre d'escargot
10min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24u.
Terrine de campagne
25u. 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5u. 50min
Pâté en croûte
7u. 45min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2u. 30min
Rognons de veau sauce madère
20min
Mousse de foie de volaille au porto
72u.
Terrine de lapin aux herbes
24u.
Terrine bressane
24u.