Apparaten en Accessoires
Terrine aux restes de viande
Voorbereiding 10min
Totaal 13u. 15min
10 parts
Ingrediënten
-
500 g de restes de viande cuite
-
200 g de lardon
-
100 g d'oignon
-
100 g d'échalotes
-
6 brins de persil frais
-
2 branches de thym frais
-
50 g de cognac
-
8 g de sel
-
5 g de poivre moulu
-
1 œuf
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 part
Natrium
803 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
655.5 kJ /
156.2 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zéro gaspi - tout se transforme vol. II
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Pâté de lapin
2u. 35min
Sauce aurore
15min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Petits choux aux escargots
1u. 20min
Sauce madère
35min
Terrine de campagne
25u. 15min
Terrine de lapin aux herbes
24u.
Terrine de campagne
4u. 30min
Terrine bressane
24u.
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2u. 30min
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Saucisse de morteau briochée
5u. 25min