Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 803 mg
Alternatieve recepten
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Terrine de canard
24h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Rillettes de poulet
6h
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Sauce gribiche
15 Min