Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 803 mg
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté en croûte
7h 45min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Aspic d'asperges
24h
Pâté de lapin
2h 35min
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50 min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1 Std. 45 Min
Champignons farcis
13h 15 min
Confiture de tomates vertes
24h