Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 803 mg
Alternatieve recepten
Pâté de Pâques
2 godz.
Terrine bressane
24h
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de campagne
25h 15min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 godz. 20 min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min