Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de fécule de maïs
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 500 g de jus de poire
- 30 g de sucre glace
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 400 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 feuilles de brick, pliées en deux
- 4 poires, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2067.3 kJ / 495.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 316.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets Passion et mangue
12 godz. 30 min
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
2hod. 45min
Gâteau aux châtaignes
1h
Croustillant poire-chocolat
1h 10min
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Puits de meringue à l'orange
4h 40min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 Std.
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20 Std.
Paris-brest aux fraises
1 godz. 45 min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4h 40min
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min