Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cerises dénoyautées, surgelées, préalablement décongelées
- 75 g de cassonade
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de fécule
- 1 anis étoilé
- 100 g de beurre mou
- 2 œufs
- 120 g d'amandes en poudre
- 220 g de sucre en poudre
- 10 g de rhum
- 2 pâtes feuilletées maison (voir "Conseil(s)")
- 1 jaune d'œuf, battu
- 100 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8644 kJ / 2076.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 156.8 g
- Vetten
- 145.5 g
- Verzadigd vet
- 85.8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1047.3 mg
Alternatieve recepten
Meringues aux amandes
2h 50min
Tarte aux poires à l'ancienne
1h 10min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20min
Minitartelettes à la pomme, pistache et cannelle
1小时 40 分钟
Mousse au chocolat fruitée
50 min
Royal poire-chocolat
1h 10min
Financier aux pommes façon tatin
55 min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 Std.
Tarte au caramel à la crème vanillée
4h 30min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1 Std. 30 Min
Pudding aux poires et chocolat
2 Std.
Sauce piquante
35min