![Mousse de yaourt à l’abricot Mousse de yaourt à l’abricot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16724f45-1325-4c08-851d-921e49e02f31/Derivates/f115aa58-c318-4b72-8680-c4d2aa107b1b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 250 g de yaourt à la grecque
- 250 g d'abricots frais, coupés en quatre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 80 g de sucre blond
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1893 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 godz. 15 min
Gratin de pomme au calvados
45min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3h 40min
Compotée de poires à la cannelle et amandes
25 Min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30 Min
Petits pots de crème à la vanille
1 godz. 35 min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Crème vanillée aux sablés et aux fraises
1 Std. 45 Min
Mini-flans pâtissiers au cassis
1h 30min
Crèmes aux framboises
4 Std. 25 Min
Pannacotta à la cerise
3h 30 min