Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 250 g de yaourt à la grecque
- 250 g d'abricots frais, coupés en quatre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 80 g de sucre blond
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1893 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Crème catalane
4h 25min
Sorbet à la figue
10 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15 min
Coulants au citron
1h
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8h 40min
Crème dessert aux noisettes
2h 40 min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Fontainebleau aux pommes
2h 30min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1h 5min
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
1 Std. 50 Min
Crème au praliné
2 godz. 20 min