Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 194.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Granité noix de coco, ananas et rhum
5min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1h 35min
Acras de morue
24h
Pressé de raie
14h
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48 Std.
Beignets de crevettes et de patates douces
1h
Bulots au court-bouillon
2h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Risotto aux moules et chorizo
50min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Beignets de crevettes
35min
Beurre d'escargot
10min