Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 1 araignée de mer (taille adaptée à celle du Varoma)
- 100 g de fromage frais, type St Môret
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 40 g de beurre
- ½ paquet de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 424.3 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 194.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé normand
45min
Huîtres en gelée citronnée
25min
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16 Std. 15 Min
Croustillant poire-chocolat
1h 10min
Croustade gasconne aux pommes
45min
Sauce Messine
10 Min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Mouclade charentaise
40 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min