Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Eiwitten
- 292 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 187 g
- Verzadigd vet
- 59 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 10001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1 Std. 50 Min
Confiture abricot-gingembre
1 Std. 55 Min
Terrine bressane
24h
Porchetta rôtie avec poires et oignons
12h
Chutney de pomme
20 Min
Liqueur de cassis
1h 5min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Moutarde indienne
15 Min
Rillettes de poulet
6 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Galette frangipane aux framboises
1 Std. 30 Min