Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Eiwitten
- 292 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 187 g
- Verzadigd vet
- 59 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 10001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72óra
Gougères au piment d'Espelette
1h 5min
Gougères au curry
1 godz.
Moutarde
12h
Bouillon sucré, camomille, suprêmes d'orange, vanille, citron et miel
20 min
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
55min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Œufs de couleur jaune
55min
Punch de l'Avent
15 Min
Confiture de tomates vertes
24h
Magret de canard séché aux épices
360 Std.