Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Eiwitten
- 292 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 187 g
- Verzadigd vet
- 59 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 10001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coupe des îles
10h 30 min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Berawecka d'Alsace
3 Std.
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45 min
Sorbet courgette-citron
8 godz. 5 min
Chutney pomme, échalote et cannelle
45 Min
Gâteaux de semoule aux raisins
5 Std. 15 Min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1 Std.
Confiture de tomates vertes
24h
Chutney de pomme
20 Min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
4h 30min