Compatibele versies
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 900 g de chair de melon (2 melons env.)
- 60 g de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
- 450 g de yaourt au lait de brebis
-
10
petites feuilles de menthe fraîche en sommités
of 10 petites feuilles de lavande fraîche en sommités - 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 556.6 kJ / 132.4 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 12.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12h 25min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 Std. 30 Min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10 godz. 15 min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Fondant aux deux chocolats
3h
Crème glacée sans gluten et coulis de cerises
2h 30 min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1h
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3 Std. 30 Min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
2 godz. 10 min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40 min
Soupe de mangue au sirop d'érable et anis vert
15 min