Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel aux épices
- 1090 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de jus de citron
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 graines de cardamome verte
- 3 pincées de vanille en poudre
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à soupe de vinaigre
Les minibananes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 - 12 minibananes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2158.5 kJ / 509.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 3.8 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Caramel liquide
25 Min
Caramel de base
25 Min
Carottes glacées au miel
1 Std. 20 Min
Courgettes farcies au canard
1 Std. 5 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Poulet à la crème de citron et panais
1 Std. 50 Min
Boudins blancs à la truffe, sauce crémeuse aux marrons et champignons
1 Std. 50 Min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 Min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min