Calamars sous-vide
TM6

Calamars sous-vide

3.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1000 g d'anneaux de calamar
  • 10 g d'huile de sésame
  • 2 brins de romarin frais
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 10 g de beurre

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1599.5 kJ / 378.5 kcal
Eiwitten
73.3 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
7.8 g
Verzadigd vet
2.3 g
Vezels
0.3 g
Natrium
1937.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten