Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1937.8 mg
Alternatieve recepten
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Seiche à la sauce tomate
1u. 15min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Galette des rois chocolat et café
2h 45 min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50min
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz long blanc
35min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1h 10min
Souris d'agneau
1u. 15min