Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1937.8 mg
Alternatieve recepten
Chutney de mûres et d'oignons
6 Std. 50 Min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50min
Riz cantonais aux crevettes
50 min
Bar à la portugaise
2h
Caramel liquide
35min
Fond de viande
3 Std.
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5 min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Cuisson du riz basmati
35min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Calamars Assam
30 min