![Calamars sous-vide Calamars sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e12c653b6266487f7678fb0d456661b/Derivates/597d0b1944f185cbd608656864f02a00ddfca798.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1937.8 mg
Alternatieve recepten
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1hod. 35min
Sweet Home - B
1hod.
Starmix - C
1hod.
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15min
Caramel liquide
35 min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2hod. 30min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min