Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ricotta
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 1 blanc d'œuf
- 70 g d'eau
- 1 pincée de sel
La farce
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 jaune d'œuf
- 1 pistil de safran
- 25 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- sucre glace maison, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 376.9 kJ / 89.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 68.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougères à la mousse de saumon
25 Std. 35 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Brioche moelleuse
4h 15min
Strudel aux pommes, raisins secs et cannelle
50min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1h 20min
Tortilla au piment poblano et au poulet
40min
Biscuits à l'orange et aux noix
1h 20min
Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
45min
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48 Std.
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2h 30min
Punch de l'Avent
15min
Galette des Rois frangipane pistache
1h 45min