![Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta) Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5a1bae699de5060e2e19468580054270/Derivates/d70f6d1d4f749f5c3f2c63db6b0fe83716b6f033.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ricotta
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 1 blanc d'œuf
- 70 g d'eau
- 1 pincée de sel
La farce
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 jaune d'œuf
- 1 pistil de safran
- 25 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- sucre glace maison, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 376.9 kJ / 89.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 68.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits bonshommes aux épices
1 Std.
Cake vapeur citron et framboises
1 Std. 15 Min
Canestrelli (Biscuits italiens aux jaunes d'oeufs)
Geen beoordelingen
Cake orange-pavot
1 Std.
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24 Std.
Fiadone au citron
3h 50min
Cocktail cidre de pomme
50 Min
Bretzel aux 3 fromages
1 Std. 5 Min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25min
Tarte briochée aux abricots
Geen beoordelingen