Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir "Conseil(s)")
- 150 g d'oignons, émincés en lamelles (1 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
150
g de vinaigre blanc, 10 %
of 150 g de vinaigre de cidre - 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de laurier déshydratées
- 12 poivre noir en grains
- 4 c. à café de graines de moutarde
- 8 poivre de la Jamaïque en grains
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 Std. 20 Min
Torrijas salées à la sauce tonnato
40 Min
Pad thaï à la courge butternut
40 Min
Mojito black & white
10 min
Soupe de nouilles épicée au bœuf braisé
3u. 20min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14h
Cinnamon rolls au potimarron
3u. 20min
Chili de bœuf cétogène
3 Std. 10 Min
L'histoire Vorwerk
5 min
ATELIER menu 2
1hod.
ATELIER menu 1
1hod.
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1hod.