Pain torsadé au kamut
TM6 TM5 TM31

Pain torsadé au kamut

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 300 g d'eau minérale
  • 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 350 g de farine de Kamut®
  • 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Voeding
per 1 pièce
Calorieën
4206 kJ / 991 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
192 g
Vetten
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten