Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau minérale
- 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de Kamut®
- 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 4206 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 192 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Pains de seigle au citron
3sa 50 dk
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Petits pains aux noix
4h 30min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain de campagne
3h 45 min
Pain au levain
17 Std.
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain de seigle
4h 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min