Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 200 g de farine T 130
- 10 g de sel
- 20 g de beurre
- 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
- 100 g de pistaches vertes, émondées
- 100 g de noisettes
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9169 kJ / 2170 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 446 g
- Vetten
- 128 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3u. 20min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min
Glace express mangue et lait de coco
10 min
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pasta maison
55 Min
Glace mangue-Passion
12 Std.
Ciabatta italienne
3h 40min