Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 200 g de farine T 130
- 10 g de sel
- 20 g de beurre
- 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
- 100 g de pistaches vertes, émondées
- 100 g de noisettes
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9169 kJ / 2170 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 446 g
- Vetten
- 128 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Dinner rolls anglais
3 godz. 35 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Petits pains aux figues
3h 40min
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Pain maison au maïs
2h 30min
Pain de campagne
3h 45 min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25 min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1h 40min
Pain aux différents fruits secs
2h 55min