Terrine de canard et poulet aux griottes

Terrine de canard et poulet aux griottes

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 9u. 30min
10 portions

Ingrediënten

  • 300 g de tranches de bacon
  • 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
  • 450 g de viande de porc hachée
  • 300 g de poulet haché
  • 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 c. à soupe de ketchup
  • 40 g de cognac
  • ½ c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de pistaches, salées et décortiquées
  • 40 g de griottes
  • 200 g de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
  • 250 g de poivron rouge grillé, en conserve
  • 200 g de filet de poulet, sans peau coupé en tranches (5 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Calorieën 424.4 kcal / 1775.7 kJ
Eiwitten 26.3 g
Vetten 32.3 g
Koolhydraten 4.1 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 12.2 g
Natrium 401 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...