Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de tranches de bacon
- 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 450 g de viande de porc hachée
- 300 g de poulet haché
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de ketchup
- 40 g de cognac
- ½ c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de pistaches, salées et décortiquées
- 40 g de griottes
- 200 g de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
- 250 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 200 g de filet de poulet, sans peau, coupé en tranches (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aumônières au poulet
1 godz. 35 min
Fricassée de poulet
55min
Brochettes de dinde marinées et caramélisées au pamplemousse
55min
Tajine de bœuf, riz épicé et muffins vapeur à la pistache
2h
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Poulpe à la vanille
1 Std. 20 Min
Marinade coréenne pour le porc
5min
Boreks au fromage
35min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1h 30min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1h 10min