Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de tranches de bacon
- 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 450 g de viande de porc hachée
- 300 g de poulet haché
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de ketchup
- 40 g de cognac
- ½ c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de pistaches, salées et décortiquées
- 40 g de griottes
- 200 g de magret de canard fumé (environ 1-2 mm)
- 250 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 200 g de filet de poulet, sans peau, coupé en tranches (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche mangue passion et noix de coco
10h 40min
Poulet à la cubaine
40min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2h 30min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45min
Croquets aux noix de pécan
55min
Spaghetti de poire sur lit chocolaté
30min
Babka salé au saumon fumé
4h
Poulet mariné aux oignons et champignons noirs
55min
Umami bowl
1h 15min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Frites frisées et sauce à l'ail
45min