Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3 Std.
Pozole Blanco
1 godz. 5 min
Punch de Noël
2h 15min
Punch de l'Avent
15 Min
Virgin piña colada
15 Min
Sangria blanche
35min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 Min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 Std.
Grog au citron, miel et rhum
15 Min
Bouchons en habits de fête
1 Std. 10 Min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Piña colada
5 Min