![Vin blanc chaud à l'orange et aux épices Vin blanc chaud à l'orange et aux épices](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b487f4af5f5eb363d49e7057ad8d8024/Derivates/4c36e8750c166b1e973daab964318fbaa2f9a076.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange non traitée
- 40 g de sucre en poudre
- 750 g de vin blanc sec de Savoie
- 2 étoiles de badiane
- ½ gousse de vanille, fendue et égrainée
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 425.8 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon de pelures d'oignon
1hod. 5min
Jambon laqué à l'érable et aux épices
2h 20min
Trempette bière et fromage
15 Min
Pain à la banane
1hod.
Sapin de biscuits
50min
Cari Malvani de poulet à l’ananas
30min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Punch de Noël
2h 15min
Fèves au lard au sirop d'érable
31 Std. 5 Min
Shortcake canadien aux fraises
30min
Grog au citron, miel et rhum
15 Min
Sangria à la bière blanche
10 Min