![Sous-vide magrets de canard Sous-vide magrets de canard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC2DC13B-2630-418C-90A9-4C56C4F54C0B/Derivates/86af741b-4b7a-405d-a1a2-42279ab4643f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 magrets de canard avec la peau (250-300 g chacun, 2,5-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1306.8 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 55 mg
Alternatieve recepten
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 Std. 15 Min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min
Caramel liquide
25min
Curry de légumes façon wok
1h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min