![Filet de colin, salade de betterave et roquette Filet de colin, salade de betterave et roquette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B81DF4A5-3C45-42E8-9E96-1AFEC89CBD0C/Derivates/415ef6f9-3dd9-4fa9-aeb9-f47832b87a71.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g de betteraves cuites, émincées en fines lamelles (2 mm)
- 40 g de jus d'orange
- 10 g de vinaigre de cidre
- 30 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
-
4
médaillons de colin, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) (voir "Conseil(s)")
of 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) - ¼ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 100 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1 Std. 25 Min
Barbue aux figues et taboulé de quinoa aux raisins
45min
Figues à la cardamome et glace au yaourt (sous-vide)
1 godz. 5 min
Banane sauce noix de coco-cannelle
30min
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 Min
Bonhomme de neige
6h 15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10p
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Carottes glacées au miel
1 Std. 20 Min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min