Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g de betteraves cuites, émincées en fines lamelles (2 mm)
- 40 g de jus d'orange
- 10 g de vinaigre de cidre
- 30 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
-
4
médaillons de colin, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) (voir "Conseil(s)")
of 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, 3 cm d'épaisseur (env. 100 g chacun) - ¼ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 100 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 Std. 50 Min
Pommes vapeur
25 min
Prunes vapeur
25 min
Haricots verts au thym
1h 10 min
Lentilles vertes à la badiane et panais, craquants d’emmental
50min
Riz complet, légumes d'automne vapeur et sauce au yaourt
45min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1h 25 min
Chou-fleur vapeur
20 Min