Compatibele versies
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poulet
- 4 pincées de sel et ½ c. à café
- 5 pincées de poivre moulu
- 25 g de truffe noire fraîche, râpée
- 4 c. à café d'huile d'olive
- 600 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1655.5 kJ / 396.3 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1096.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1h 35min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50 min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3h
Cabillaud en croûte d'herbes sur lit d'épinards, crème citron
45 Min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2h 20min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 Std. 40 Min
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1 Std. 30 Min
Poulet farci aux champignons et pommes de terre laquées
1 Std. 30 Min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1 Std. 10 Min
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40 Min
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 Min