Magret de canard à la courge et orange sous-vide
TM6

Magret de canard à la courge et orange sous-vide

3.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 orange non traitée, zeste et jus
  • 10 g de sucre en poudre
  • 2 g de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron (½ citron)
  • 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
  • 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
  • 10 g de beurre

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1780.5 kJ / 424 kcal
Eiwitten
45 g
Koolhydraten
32 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
6 g
Natrium
1241.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten