Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 10 g de sucre en poudre
- 2 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
- 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1780.5 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1241.5 mg
Alternatieve recepten
Magret de canard aux pommes et blé
1h 5min
L'aventure Vorwerk
5min
L'histoire Vorwerk
5min
Txilindron d'agneau
1h 15min
Velouté potimarron, boulgour avec carottes, brochettes poulet-chorizo et compotée pommes-cannelle
55min
Ballotine de poulet, pommes de terre vapeur et galette au chocolat
40 Min
Magret de canard au miel, carottes et figues rôti, écrasé de pommes de terre à l'huile de truffe
1h
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1h 50 min
Saumon à la canneberge
35 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes - Muffins aux pépites de chocolat
45min
Couscous d'agneau - Crème catalane
1 Std. 35 Min
Foie gras sous-vide
72ωρ.