![Magret de canard à la courge et orange sous-vide Magret de canard à la courge et orange sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fe67ffb59d5292c519c6890a6531c5d1/Derivates/a71d82b5fff844407f732ece0090d3a37836fa68.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 10 g de sucre en poudre
- 2 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
- 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1780.5 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1241.5 mg
Alternatieve recepten
Bœuf Stroganoff
1 godz.
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2 Std.
Calamars sous-vide
4h 15min
Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan
1 godz. 10 min
Travers de porc sauce au café
40 min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Cabillaud au beurre d'agrumes - Muffins aux pépites de chocolat
45 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2h 40min
Riz cantonais aux crevettes
50min