Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 10 g de sucre en poudre
- 2 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 1 magret de canard avec la peau, coupé en deux
- 300 g de courge butternut, coupée en lamelles (3-4 mm)
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1780.5 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1241.5 mg
Alternatieve recepten
Caramel liquide
25 Min
Carottes glacées au miel
1h 20min
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
1h 50min
Poisson aigre-doux et riz jasmin
1h 5min
Saumon mariné sous-vide et galette de pomme de terre
1h 20min
Calamars sous-vide
4h 15 min
Lasagne aux cuisses de canard confites
1h
Porc au caramel
45 min
Riz aux saucisses de Hong Kong
55 min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Yaourt nature au Varoma
12h