Compatibele versies
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de betteraves crues, coupées en gros morceaux
- 500 g d'eau
- 150 g de lentilles blondes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 30 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 263.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 711.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Salade de riz au thon, œufs et crudités - Gâteau au chocolat et framboises
1h
Salade de pâtes aux carottes, pommes et noix
30 min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
Salade de pâtes, concombre et thon
30 min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 min
Salade de betterave
15min
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45 min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35min
Sauce Messine
10min