Compatibele versies
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de betteraves crues, coupées en gros morceaux
- 500 g d'eau
- 150 g de lentilles blondes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 30 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 263.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 711.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jus de raisin
6min
Salade de concombre à l'aneth
10 menit
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Salade carottes râpées
10 menit
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Salade de pommes de terre, sauce crémeuse sésame-citron
50min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45min
Vinaigrette aux fines herbes
10 menit
Salade de betterave
15min
Salade carottes-betteraves au basilic
10 menit