Compatibele versies
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de betteraves crues, coupées en gros morceaux
- 500 g d'eau
- 150 g de lentilles blondes
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 30 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102 kJ / 263.3 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 711.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de chou blanc et chou rouge
15 Min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1 Std. 5 Min
Tempeh
48h
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Tartare de légumes
1h 15min
Salade carottes râpées
10 min
Salade de riz au thon, œufs et crudités - Gâteau au chocolat et framboises
1 Std.
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10 min
Taboulé au thon
55 Min
Salade de betterave
15 Min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20 Min
Salade de chou rouge, boulgour et œuf dur
45 Min