Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de moules
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g d'échalotes
- 65 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe bombée de curry en poudre
- 4 c. à soupe bombées de crème fraîche
- 2 jaunes d'œufs
- sel
- poivre moulu
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1412 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Soupe de fruits de mer irlandaise
45min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35 min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2 godz. 15 min
Marmite du pêcheur
50min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10 min
Taboulé aux fruits de mer
30 min
Sauce américaine
55min
Sauce Messine
10 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min