Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filets de vivaneau rouge (150 g chacun env.), écaillés et désarêtés
- 2 c. à soupe de gros sel
- 600 g d'eau
- 300 g d'épinards frais
- 300 g de chou kanak
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de noisettes, torréfiées et concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2026 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 69.1 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eric GUERIN - Houmous, gambas vapeur de cumin
25h 10 min
Béchamel allégée
15 phút
Riz complet au curcuma
45 phút
Pot-au-feu de légumes
55 Min
Cailles tandoori, riz à la mangue
13h 10 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Riz complet aux légumes
45 phút
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Riz au basilic thaï
1h
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50 Min
Assortiment de légumes vapeur
45 phút