Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La préparation des légumes
- 2 courgettes non traitées (1 jaune et 1 verte)
- 1 aubergine
- 1 poivron rouge
-
4
tomates grappe
of 8 tomates cerise
La farce
- 20 g de noisettes décortiquées
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 100 g de fenouil, coupé en morceaux (2 cm env.)
- 100 g de poivron rouge, coupé en deux
- 230 g de tomates, coupées en quatre
- 60 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'oignon nouveau, coupés en deux
- 5 g de gingembre frais
- 2 c. à café de fleur de thym frais
- 30 g d'huile d'olive
- 10 g de raisins secs
- 10 g de baies de goji
- le jus d'1/2 citron vert
La cuisson des légumes
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236.5 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 Std. 50 Min
Pissaladière classique
2 Std.
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Feuilles de chou farcies
1h 10 min
Tarte froide aubergine, tomate et courgette
1h 30 min
Ratatouille
55 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1sa 15 dk
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1h
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30 min