Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 444.8 mg
Alternatieve recepten
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Omelette au cheddar à la truffe
30 min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Saumon entier rôti avec sauce épicée miso et gochujiang
7h 30min
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45min
Crevettes à la vanille
25min
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Poulet rôti avec tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2h 15 min
Travers de porc sauce au café
40min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25 min