Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 130 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
La farce
-
350
g de filet de porc, coupé en dés semi-congelés
of 350 g de sauté de porc, coupé en dés semi-congelés - 400 g de chou chinois
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- sauce de soja, pour le service
- huile de sésame, pour le service
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 239.8 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 97.8 mg
Alternatieve recepten
Baozi au sésame noir
2u. 20min
Petits pains au porc (nikumans)
2h
Ravioli chinois aux champignons
2 godz. 35 min
Ravioli vapeur à la crevette
45min
Demi-lunes épinard-poulet
35min
Poulet sauce soja avec légumes verts
13 Std.
Petits pains vapeur farcis au poulet et aux épinards
3 Std. 30 Min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1 Std. 40 Min
Raviolis pékinois
1h
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4h 20min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45min
Dim sum "Shao mai"
1h 45min