Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 130 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
La farce
-
350
g de filet de porc, coupé en dés semi-congelés
of 350 g de sauté de porc, coupé en dés semi-congelés - 400 g de chou chinois
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- sauce de soja, pour le service
- huile de sésame, pour le service
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 239.8 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 97.8 mg
Alternatieve recepten
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50min
Buns au porc frits
1h 30min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 Min
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Soupe chinoise au bœuf
1h 15min
Raviolis de crevettes
40min
Salade Bo bun
12h
Soupe Pho
40min
Banh Cuon
40min
Raviolis frits au crabe
40min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15min