Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 100 g de poivrons coupés en dés
- 500 g de vin blanc
- 100 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 1000 g de poulpe, coupé en morceaux (5 cm)
- 25 g de fécule de maïs
- riz, pour le service
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7565.4 kJ / 1808.2 kcal
- Eiwitten
- 164.6 g
- Koolhydraten
- 140.6 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 32.4 g
- Natrium
- 2862.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40 Min
Poisson aigre-doux et riz jasmin
1h 5min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45 Min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 Min
Pizza quatre saisons au chèvre
1 Std. 45 Min
Terrine de canard et poulet aux griottes
9h 30min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Vatapa aux crevettes
50 Min
Tartare de daurade à la vanille
1 Std. 10 Min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 Std. 30 Min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Colombo de porc à la guyanaise
1 Std. 15 Min