Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de calamars, de petite taille (encornets)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses ail
- 100 g de jambon cru, coupé en morceaux
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g pignons de pin
- 2 c. à café de feuilles de thym frais, et 2 branches
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de vin blanc sec
- 800 g de tomates, coupées en quatre
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392.3 kJ / 570.3 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2011.8 mg
Alternatieve recepten
Tajine de poisson au four à la marocaine avec couscous aux dattes
1hod.
Bourride
1hod.
Cocas niçoises
3h 15min
Marmite du pêcheur
50 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Riz à la morue et aux moules
50 Min
Gratin d'été au poisson façon parmigiana
1h 15min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Tempura de calamars
40 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1 godz. 5 min