Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sucre à la cannelle
- 80 g de sucre en poudre
- 1 bâton de cannelle (env. 5 cm)
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 2 bananes bien mûres (100-120 g chacune), coupées en deux
- ½ c. à soupe d'huile de noix de coco vierge
Les bananes à la sauce noix de coco-cannelle
-
½
c. à soupe de chips de noix de coco, non sucrées, grillées
of ½ c. à soupe de noix de coco, en flocons, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 min
Crème lait de coco-cacao (sans produits laitiers)
15 Min
Poudre de caramel
1h
Caramel liquide
25 min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1h 35 min.
Îles flottantes, crème à la menthe
2 godz. 10 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min
Sauce caramel au whisky
35 min
Sorbet banane et citron vert
10min