Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sucre à la cannelle
- 80 g de sucre en poudre
- 1 bâton de cannelle (env. 5 cm)
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- 2 bananes bien mûres (100-120 g chacune), coupées en deux
- ½ c. à soupe d'huile de noix de coco vierge
Les bananes à la sauce noix de coco-cannelle
-
½
c. à soupe de chips de noix de coco, non sucrées, grillées
of ½ c. à soupe de noix de coco, en flocons, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel au beurre salé
1h 45min
Faire sauter 200 g d'ananas
15 Min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Figues à la cardamome et glace au yaourt (sous-vide)
1 godz. 5 min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3h 40min
Glace au sarrasin
12h
Blaff de légumes
35 min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2h