Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 400 g de praires fraîches, préalablement dégorgées
- 800 g d'eau
- 600 g de tentacules de poulpe, préalablement parées et nettoyées
- 250 g de carottes, coupées en tronçons (3cm)
- 100 g de fenouil, coupé en morceaux (2 cm)
- 250 g de courgettes, coupées en tronçons (3cm)
- 80 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vinaigre de xérès
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1128.7 kJ / 270.7 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 657.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50 min
Kedgeree au haddock
45 min
Sardines à l'escabèche
12 godz. 45 min
Poulet sauce mole verde
1h
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25 min
Tajine d'agneau aux coings
1h
Calamars Assam
30 min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
Tajine de dorade à la chermoula
40 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min.
Sardines à la marocaine
25 min