Nuggets de poisson, dip au potiron
TM6 TM5 TM31

Nuggets de poisson, dip au potiron

2.9 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g de pois chiches blancs secs
  • 400 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de curcuma en poudre
  • 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de filets de cabillaud, coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
  • 20 g d'oignon
  • 450 g de chair de potiron, coupée en morceaux (2-3 cm)
  • 1 brin de romarin frais, équeuté

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1268.3 kJ / 302.8 kcal
Eiwitten
28.3 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
12.8 g
Verzadigd vet
1.8 g
Vezels
6.3 g
Natrium
485.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten