Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuille de basilic frais, prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- sel, au goût
- poivre noir moulu, au goût
- crème de vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40 Min
Sorbet au melon
10 min
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25min
Couscous aux légumes d’hiver
1 Std. 10 Min
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16h
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45 min
Starmix - C
1hod.
ATELIER menu 2
1hod.
ATELIER menu 1
1hod.
Spaghetti de courgette aux crevettes et sauce au citron
25min
Œuf mollets, polenta crémeuse et champignons sautés
1hod.
Ravioli de courge aux noisettes
1 godz. 35 min