Compatibele versies
Cabillaud, palourdes et patate douce farcie, poires au chocolat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de palourdes fraîches
- 600 g d'eau chaude
- 1 ½ c. à café de sel
- 3 - 5 brins de persil frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 300 g de patates douces (4 petites patates douces)
- 50 g de tomate, en rondelles (1 cm)
- 50 g de courgette, en rondelles (1 cm)
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g de chocolat, en petits morceaux ou en pistoles
- 300 g de poires, en tranches (1 x 5 cm)
- 30 g de vin doux sucré
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 600 g de filet de cabillaud
- 300 g de bouillon de poisson reconstitué
- 20 g d'amandes en poudre
- 100 g de beurre, en morceaux
- 40 g de vin blanc
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 10 g d'amandes effilées et grillées
- 100 g de glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1573.9 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1673 mg