Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
5
g d'huile végétale
of 5 g d'huile d'olive - 200 g de poitrine de porc en tranches (5 cm x 0,5 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 2374 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 120 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 Min
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Faire sauter du chorizo
10 Min