![Tagliatelle fraîches aux cèpes Tagliatelle fraîches aux cèpes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87F3EC49-B82C-41E9-9EE4-E6536899651E/Derivates/1469f8f8-d2a0-42a8-a480-85053364e641.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais, émincés
of 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés - farine de blé, pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 584.3 kJ / 139.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Côte de porc sous vide, sauce à l'ananas et pommes de terre rôties
3h 45min
Tagliatelle au ragoût de viande
1 godz. 10 min
Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)
2 godz.
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1 Std.
Riz cantonais
30 Min
Tortellini de veau, crème à l'origan
1 Std. 5 Min
Suprême de dinde aux agrumes
3 Std. 30 Min
Ailes de poulet, sauce aux cacahuètes et riz basmati
50 min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Chorizo brioché
2h 20 min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1 Std.
Mon petit bol de riz cantonais
30 Min