Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais, émincés
of 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés - farine de blé, pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 584.3 kJ / 139.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1j 30 menit
Pâte à pizza
1j
Pâtes fraîches sans gluten
1 Std. 15 Min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40 min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1j 30 menit
Purée mousseline
40 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Glace à la violette
12 Std.
Pâte à pizza italienne
2j 5 menit
Spaghetti carbonara fraîches
1 godz. 5 min
Sorbet au melon
10 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2j 30 menit