Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais, émincés
of 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés - farine de blé, pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 584.3 kJ / 139.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Frites frisées et sauce à l'ail
45 min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Côtelettes d'agneau à la crème
3 Std.
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
No ratings
Planche de beurre
15min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
Thon sous-vide et pommes de terre
1h 40 min.
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 Std. 25 Min
Riz cantonais aux crevettes
50 min
Suprême de dinde aux agrumes
3h 30 min