Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 70 g d'huile d'olive
- 2 ½ c. à café de sel
- 2 brins de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
-
150 - 200
g de cèpes frais, émincés
of 50 g de cèpes séchés, réhydratés et essorés - farine de blé, pour le plan de travail
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 584.3 kJ / 139.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Madeleines au citron
6h 40min
Omelette au cheddar à la truffe
30 min
Soupe canadienne
40 Min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25min
Yaourts maison
11h 30min
Brioche suisse béchamel-saumon
2hod.
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Amuse-bouche de courgette et pommes de terre au thon et roquette
45 min
Tatin d'oignons à la moutarde
2hod. 20min
Courge butternut gratinée farcie au poulet
1h 15min