![Accompagnement de légumes d'automne sous-vide Accompagnement de légumes d'automne sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2173a87247cac572e7aa3ea99802368/Derivates/14241cd9f8351396e0d2760c5e58f38cb67cd3f0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 200 g de champignons de Paris blonds, coupés en deux ou quatre
- 200 g de courge butternut, détaillée en dés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 316 kJ / 75.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 490.5 mg
Alternatieve recepten
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Galette de ratatouille
1 godz. 30 min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1h 25min
Brunch allemand
1 godz. 15 min
Ballotine de poulet, pommes de terre vapeur et galette au chocolat
40 min
Caramel liquide
35min
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 15 Min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Poires au sirop sous-vide
45 min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 godz. 5 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Sauce caramel au café
45 min