Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
TM6

Accompagnement de légumes d'automne sous-vide

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 200 g de champignons de Paris blonds, coupés en deux ou quatre
  • 200 g de courge butternut, détaillée en dés
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
316 kJ / 75.5 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
0.5 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
4 g
Natrium
490.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten