Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 200 g de champignons de Paris blonds, coupés en deux ou quatre
- 200 g de courge butternut, détaillée en dés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 316 kJ / 75.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 490.5 mg
Alternatieve recepten
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
FOIRE démonstration
1 Std.
Sweet Home - B
1 Std.
Starmix - C
1 Std.
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Bœuf bourguignon - Pudding vapeur et sirop au citron
2h 20min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 Min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Poitrine de porc croustillante et salade de riz chaud
1 Std. 30 Min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 Min
Thon sous-vide au beurre citron
30 Min